Logo

Testpanel

Het QualityTimeGames Testpanel

Wij van QualityTimeGames bedenken en ontwikkelen bordspellen en kaartspellen. Het duurt gemiddeld 6 tot 18 maanden voordat een spelidee in de winkel ligt. Een groot deel van die tijd bestaat uit het testen van het spel. 
 
Lijkt het jou leuk om ook splinternieuwe spellen te testen? Geef je dan op voor ons testpanel.
 

Wat houdt het QualityTimeGames Testpanel precies in?

Als je je aanmeld voor ons testpanel zullen wij jou zo nu en dan benaderen om een spel uit te testen. Dit zijn dan altijd prototypes. Een prototype is een goed speelbaar spel wat qua materialen, vorm en uiterlijk nog niet af is. Wij sturen het spel naar je op met bepaalde specifieke instructies. Bijvoorbeeld om op bepaalde elementen te letten en zullen je achteraf vragen een paar korte vragen te beantwoorden. Als het testen klaar is vragen we je het prototype terug te sturen. Natuurlijk is dat gratis.
 

Wat krijg je ervoor terug?

Allereerst natuurlijk de gelegenheid om de aller, aller, aller nieuwste bordspellen te spelen :-) Maar er is meer. Afhankelijk van het spel, de vragen die we hebben etc krijg je het spel dat je getest hebt (zodra het beschikbaar is) gratis thuisgestuurd, of je krijgt bijvoorbeeld een kadobon. Maar je moet het natuurlijk vooral doen omdat het je leuk lijkt om nieuwe spellen te testen!
 
Heb je vragen? Laat het ons weten. Klik hieronder om je geheel vrijblijvend aan te melden.
 
Aanmelden voor het testpanel